Hoe drukke ondernemers fit worden in minder dan 15 minuten per dag

Leer deze succesformule tijdens een gratis Fit Transformatie Gesprek

En krijg tijdelijk een gratis op maat gemaakt sportschema (t.w.v. € 59) van deze onontdekte manier van bewegen

Tijdens het gesprek leer je:

  • Hoe je jouw stofwisseling versnelt binnen één week
  • Hoe je afkomt van onbeheerst snaaien
  • Hoe je met 2 keer 10-15 minuten per week fit eruit ziet en voelt

Waarom heb je dit nodig?

Als je lichamelijk en geestelijk fit bent kun je beter presteren in je bedrijf. Denk aan meer klanten binnenhalen door meer zelfvertrouwen en ook kortere werkdagen omdat je je werk sneller afmaakt. Weinig tijd voor beweging is geen probleem meer dankzij mijn "Bedrijfsatleet" formule.

Hieronder zie je ervaringen van anderen die hun zakelijk succes hebben vergroot

Ernst stuurt dagelijks 200 mensen in 45 winkels aan en maakt tijd voor zijn gezin. Dit doet hij dag in dag uit, jaar in en uit zonder vermoeid te raken of op te branden. De sleutel hiervoor is fysiek en geestelijk topfit zijn, zoals hij zelf in een interview met mij vertelt, die je op deze pagina kunt bekijken.

Bastiaan wilde meer vrijheid. Hij zocht naar hoe hij in de beschikbare tijd, misschien wel met minder tijd, meer voor elkaar kon krijgen. Hij wist dat fitheid op elk vlak hierin een essentiële rol speelt en daarom zijn we aan de slag gegaan.

1) Wat hij heeft bereikt is meer accountable aan zichzelf zijn en daardoor dus meer gedaan krijgen. Zelfsabotage bestaat niet meer.

2) Duurzame resultaten halen op gebied van fitheid vond hij lastig en dat gaat nu vanzelf (onbewust bekwaam). Daardoor zijn de focus en scherpte toegenomen.

3) De keuzes voor het fit worden en blijven zijn in harmonie met gezinsleven. Succes = florerend bedrijf en thuis ook gezelligheid.

Hij is ook blij met de online community die er is waar andere ondernemers elkaar supporten en met elkaar netwerken.

Frank is ook een mooi voorbeeld van zakelijk groeien mede dankzij fitheid. Nadat hij fitter is geworden met mijn methode heeft hij zijn carrière een droomvervolg gegeven bij wereldwijd gebruikte online communicatieplatform Zoom.

Dat de pak goed zit zonder bolle buik geeft zelfvertrouwen wat je ook gaat uitstralen naar anderen en dat trekt succes aan.

Wie ben ik en hoe is deze formule ontstaan?

Hey,

Mijn naam is Lorenzo Karg en ik ben geboren in 1987. Ik woon samen met mijn fantastische verloofde Sharmila.

Laten we terug in de tijd naar 2014 gaan, toen ik 106 kg was. Toen werkte ik fulltime in loondienst als boekhouder.

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door succes en onderzocht ik waardoor mensen succesvol worden.

Dit is consistent hard werken en nooit opgeven. En ik ontdekte dat vrijwel alle zeer succesvolle mensen fit zijn.

De conclusie die ik trok was dat topfit zijn het consistent hard kunnen werken en volhouden faciliteert.

Nadat ik besloot om topfit te worden, ben ik 31 kilo afgevallen en had ik een sterke dosis zelfvertrouwen, energie en uitstraling dat ik alles kon bereiken wat ik wilde.

Kort daarna in 2015 ging ik van een baan onder mijn niveau met een enorme carrière sprong naar een baan waar ik op papier voor ondergekwalificeerd was.

Niet alleen was mijn salaris met 28% gestegen, maar had ik de stap naar mijn einddoel met 5 jaren vervroegd.

Deze ervaring was voor mij de bevestiging dat ik alles kan bereiken door topfit te zijn! Met deze overtuiging ben ik in 2016 Fitstation gestart.

Sindsdien help ik ondernemers, strategische managers en ambitieuze professionals om meer zakelijk succes te vergaren als gevolg van een topfitte fysieke, mentale en emotionele conditie.

ECHTE Resultaten van ECHTE MENSEN: