Bedrijfsatleet2

ONUITPUTBARE BEDRIJFSATLEET

In 7 stappen naar een onvermoeibare lichaam en geest voor duurzaam en succesvol ondernemerschap

Langere werkdagen, tegenslagen verwerken en privé genoeg tijd willen overhouden hebben ambitieuze ondernemers nou eenmaal mee te maken. De enige manier om dit op lange termijn vol te houden én succesvol te zijn is fysiek, mentaal en emotioneel topfit zijn.

Hieronder zie je ervaringen van anderen die hun zakelijk succes hebben vergroot

Ernst stuurt dagelijks 200 mensen in 45 winkels aan en maakt tijd voor zijn gezin. Dit doet hij dag in dag uit, jaar in en uit zonder vermoeid te raken of op te branden. De sleutel hiervoor is fysiek en geestelijk topfit zijn, zoals hij zelf in een interview met mij vertelt, die je op deze pagina kunt bekijken.

Bastiaan wilde meer vrijheid. Hij zocht naar hoe hij in de beschikbare tijd, misschien wel met minder tijd, meer voor elkaar kon krijgen. Hij wist dat fitheid op elk vlak hierin een essentiële rol speelt en daarom zijn we aan de slag gegaan.

1) Wat hij heeft bereikt is meer accountable aan zichzelf zijn en daardoor dus meer gedaan krijgen. Zelfsabotage bestaat niet meer.

2) Duurzame resultaten halen op gebied van fitheid vond hij lastig en dat gaat nu vanzelf (onbewust bekwaam). Daardoor zijn de focus en scherpte toegenomen.

3) De keuzes voor het fit worden en blijven zijn in harmonie met gezinsleven. Succes = florerend bedrijf en thuis ook gezelligheid.

Hij is ook blij met de online community die er is waar andere ondernemers elkaar supporten en met elkaar netwerken.

Frank is ook een mooi voorbeeld van zakelijk groeien mede dankzij fitheid. Nadat hij fitter is geworden met mijn methode heeft hij zijn carrière een droomvervolg gegeven bij wereldwijd gebruikte online communicatieplatform Zoom.

Dat de pak goed zit zonder bolle buik geeft zelfvertrouwen wat je ook gaat uitstralen naar anderen en dat trekt succes aan.

Wie ben ik en hoe is deze formule ontstaan?

Hey,

Mijn naam is Lorenzo Karg en ik ben geboren in 1987. Ik woon samen met mijn fantastische verloofde Sharmila.

Laten we terug in de tijd naar 2014 gaan, toen ik 106 kg was. Toen werkte ik fulltime in loondienst als boekhouder.

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door succes en onderzocht ik waardoor mensen succesvol worden.

Dit is consistent hard werken en nooit opgeven. En ik ontdekte dat vrijwel alle zeer succesvolle mensen fit zijn.

De conclusie die ik trok was dat topfit zijn het consistent hard kunnen werken en volhouden faciliteert.

Nadat ik besloot om topfit te worden, ben ik 31 kilo afgevallen en had ik een sterke dosis zelfvertrouwen, energie en uitstraling dat ik alles kon bereiken wat ik wilde.

Kort daarna in 2015 ging ik van een baan onder mijn niveau met een enorme carrière sprong naar een baan waar ik op papier voor ondergekwalificeerd was.

Niet alleen was mijn salaris met 28% gestegen, maar had ik de stap naar mijn einddoel met 5 jaren vervroegd.

Deze ervaring was voor mij de bevestiging dat ik alles kan bereiken door topfit te zijn! Met deze overtuiging ben ik in 2016 Fitstation gestart.

Sindsdien help ik ondernemers, strategische managers en ambitieuze professionals om meer zakelijk succes te vergaren als gevolg van een topfitte fysieke, mentale en emotionele conditie.

De weg hiernaar toe is een exacte wetenschap die is beproefd en bewezen om je fysieke, mentale fitheid en emotionele fitheid naar nieuwe hoogtes te brengen.


Nu zeg ik in geen geval dat je hiermee magisch miljardair wordt.


Wat ik zeg is:
Zonder het "Onuitputbare Bedrijfsatleet" concept dat ik je ga geven... zou ik NIET zijn waar ik nu ben

Voordat ik je meer vertel over wat het je oplevert, wil ik je eerst vertellen...

Welke 7 stappen je accu onuitputbaar maken:

 • Hoe je in één week al meer energie krijgt op natuurlijke basis door hormoonhuishouding en stofwisseling te optimaliseren.
 • Hoe je in 4 weken een ijzersterke discipline krijgt voor gezonde keuzes waar je volledig achter staat middels mijn 4-W model.
 • Hoe je 16 uur per dag vol energie blijft en een betere nachtrust krijgt middels ingebouwde micro- pauzes en geplande dag-routines.
 • Hoe je blessure- en klachtenvrij blijft de komende 30-50 jaar, middels herstel-routines.
 • Hoe je jouw ideale lichaamsvorm krijgt met slechts 3 keer 15 minuten per week, middels Rust Interval Training in combinatie met ideale energiebalans.
 • Hoe je lichamelijke en geestelijke veroudering vertraagt op natuurlijke basis, middels Intermittent Fasting van 12-20 uur.
 • Hoe je onbewust bekwaam keuzes maakt die de levensverwachting met 7-10 jaar verhogen.

Wat ik vandaag wil bereiken, is de manier van je denken en je aanpak om voor altijd fit te zijn, volledig te veranderen.

Wanneer je weet wat je doet...

Kun je meer van je leven genieten, meer geld verdienen en grotere hoogtes bereiken omdat je meer energie en zelfvertrouwen hebt en een gezonde levensstijl waar je echt van geniet en die je gemakkelijk kunt volhouden.

Het leukste is dat je heel snel al mooie resultaten kunt behalen

Hier is een voorproefje van wat de Onuitputbare Bedrijfsatleet je oplevert

 • Fysieke, mentale en emotionele onuitputbaarheid 
 • Gezond lichaam dat levenslang sterk blijft
 • Meer zelfvertrouwen in (zakelijk) contact met anderen
 • De baas over je agenda en meer gedaan krijgen
 • Meer creativiteit voor zakelijke ideeën
 • Netwerk van succesvolle ondernemers

Wat is een Onuitputbare Bedrijfsatleet?

De Onuitputbare Bedrijfsatleet blinkt uit in 3 specifieke gebieden:

1. Gezondheid

Jouw gezondheid bepaalt hoe goed je functioneert en welke prestaties je kunt verrichten. Wij zorgen ervoor dat je een onbewust bekwaam eet- en beweegpatroon ontwikkelt waarmee je elke dag kunt pieken zonder vermoeidheid. Wekelijks stellen we een doel met actiepunten om dichter bij je einddoel te komen.

2. Zakelijk

Als ambitieuze ondernemer of professional ben je bezig met zakelijk succes. Om dit te maximaliseren is het belangrijk dat je ook hierin een helder weekdoel hebt gekoppeld met actiepunten. Maak keuzes die je dichter bij je doel brengen en sluit keuzes uit die vertragen. Dit voorkomt beslissingsvermoeidheid en houdt de energie en focus hoog.

3. Relaties

Zowel zakelijke als privé relaties zijn voor jou belangrijk om voldoende aandacht te geven. Je spendeert tijd met de personen die je energie geven en bijdragen aan je plezier en ontwikkeling in het leven.

Hoe werkt de online begeleiding?

Eetpatroon analyse en verbeterslag totdat je automatisch een patroon hierin hebt wat energie geeft en minimale tijd kost (onbewust bekwaam)

Gericht beweegpatroon opbouwen dat persoonlijk bij je past o.b.v. niveau, ervaring, voorkeuren, blessuregevoeligheid, locatie, materiaal en beschikbare tijd. Focus zal liggen op energieker worden en productiever zijn vanaf de vroege ochtend. Dit leidt op termijn naar een tijdswinst van 5-7 uur per week

Planning en timemanagement verbeteren d.m.v. prioriteiten leren stellen en routines inbouwen

2x Per week een coachingsessie ter ondersteuning van bovengenoemde routines integreren in je leefstijl. Dit zorgt voor intrinsieke motivatie, zodat je zelf regie houdt over je dagen i.p.v. dat je geleefd wordt

Privé VIP support groep voor dagelijkse inspiratie, stimulans en motivatie. Mogelijkheid om te netwerken en samenwerkingen aan te gaan en zelfs klanten te vinden

7 Dagen per week toegang tot jouw coach voor alle uitdagingen die je ervaart

Challenges om op een praktische en leuke manier doelen te behalen

Events op locatie met coach Lorenzo en andere ondernemers waar je mee kan samenwerken of netwerken

ECHTE Resultaten van ECHTE MENSEN: