Bootcamp boeken - Wij komen naar jou toe! - Fitstaion
Gezond koekje?

Na een Fitstation bootcamp ben je herboren - Wij komen naar jou toe!

Samen gezellig een uur sporten met je vrienden of collega's was nog nooit zó leuk! Je verbrandt 1.000 calorieën in een uur terwijl je op je eigen niveau sport. Word met z'n allen sterker, sneller en krijg een mooi figuur met jouw eigen enthousiaste team.

Direct boeken

Wat kun je verwachten:

Wij komen naar jou toe!

Je kunt je eigen locatie kiezen en daar komen wij jullie uitdagen.

Binnen of buiten

Slecht weer is geen excuus, we gaan er ook binnen voor!

Geen materiaal nodig

Wij nemen de spullen mee. Jij neemt je team mee ;-)

  • Ideaal voor teambuilding
  • Verhoging van de productiviteit
  • Verbeter de saamhorigheid van je team
  • Verlaag het ziekteverzuim

Hey ik ben Lorenzo

"Geef... acht!" Hey soldaat, mijn naam is Lorenzo Karg en ik ben er om jou fysiek en mentaal te laten groeien. Hierdoor zul je in letterlijk alles beter worden. Beter in je werk, beter in je studie, beter in je hobby's, beter in je sociaal leven. Want als je je lekkerder voelt in je vel, is het leven op alle aspecten een stuk leuker en makkelijker (daar heeft de Belastingdienst niet van terug ha!).


Ik ben een gecertificeerde trainer die de slapende potentie diep in jou gaat laten ontwaken. Je kunt nog zóveel beter in het leven worden dan je nu al bent.

Wie raden de bootcamp aan

USG People

Bedankt voor de leuke les! We blijven in beweging. Op kantoor is er vaak sprake van weinig beweging en gelukkig kunnen we ons uitleven tijdens de bootcamps. Het is zeker voor herhaling vatbaar.Indoor bootcamp

Beursalencomissie Utrecht (BCU)

Het leuke van een outdoor bootcamp is dat je geen vaste ruimte hoeft te reserveren en dat de buitenlucht ook verfrissend is. De trainingsomgeving werkt motiverend.

We vonden het erg leuk om hieraan mee te doen en zullen zeker contact houden voor een volgende keer!

Outdoot bootcamp

U-nite

Fitstation was op het evenement van U-nite en ging dieper in op voeding, beweging en hoe je nou daadwerkelijk je energie op een juiste manier kan gebruiken. Ze kwamen heel vernieuwend met een aanbieding om je vetpercentage te meten en om leuke oefeningen te doen. U-nite steunt Fitstation!

Evenement voor talent

Klaar voor de start?

6-10 personen

€ 25

per persoon

11-15 personen

€ 22,-

per persoon

16-20 personen

€ 19

per persoon

Vragen over de Bootcamp

Hoe lang duurt een bootcamp?

60 minuten inclusief uitleg en opwarmen.

Kan de bootcamp in heel Nederland?

Wij komen naar locaties die een maximale afstand van 60 km hebben van Almere. Wil je verder dan 60 km? Stuur dan even een bericht naar info@fitstation.nl. We kunnen altijd wat regelen!

Wie bepaalt de locatie?

Jij geeft aan waar je de bootcamp wilt krijgen. Bij een indoor bootcamp dien je ook zelf de ruimte te reserveren en in eventuele kosten te voorzien.

Wat als het slecht weer is?

Je kunt tot uiterlijk 24 uur voor aanvang de bootcamp datum en tijd kosteloos wijzigen. Indien het tijdens de bootcamp slecht weer wordt, bespreken we ter plekke een oplossing.

Hoe werkt de boeking?

Klik op de knoppen om contact op te nemen via de telefoon of mail. Dan plannen we samen de bootcamp in.