Fitstation Voedingsprotocol is een revolutionair proces van afvallen
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
arrow_drop_up arrow_drop_down

Voedingsprotocol voor "Gezelligheidseter" die wil Afvallen

  • Levenslang vol te houden voedingsprotocol (PDF)
  • Zonder honger, shakes, kuurtjes, pillen of detox
  • Volop energie voor zowel je werk als privé
  • Niet vooraf eten inpakken en meenemen in bakjes
  • Leren beheerst buiten de deur eten en tóch afvallen
  • Uniek en nergens anders te vinden
No opt-in form has been selected

Over Lorenzo Karg


Ik houd van lekker en veel eten. Surinaams, Chinees, Italiaans of gewoon een hamburger met friet. Dit eetpatroon heeft geleid dat ik in 2014 106 kilo woog. Ik had een middelomtrek van meer dan 110 centimeter.

Een vetpercentage van 37%, terwijl 15% gezond was voor mijn leeftijd.

Ik had obesitas. En dat op een jonge leeftijd van 27 jaar... 😮


In 7 maanden ben ik van 106 naar 75 kg gegaan, met een middelomtrek van 110 cm naar 78 cm en een vetpercentage van 10%. Als je toch al door iemand wordt geholpen met afvallen... dan het liefst iemand die het zelf heeft ervaren en weet wat je kunt verwachten toch?


Ik heb meer dan € 20.000 geïnvesteerd in zelfontwikkeling en heb 12 jaar kennis en ervaring in fitness en voeding als het gaat om afvallen. In de afgelopen 5 jaar heb ik honderden mensen geholpen met afvallen zonder terugval.

Daarom ben ik de specialist als het gaat om blijvend

 vet te verliezen en het onbeschrijfbaar gevoel van die overwinning te ervaren. Snel veel afvallen in het begin is niet moeilijk. Het volhouden en er een levensstijl van maken is de grote uitdaging.

Wat anderen van het Voedingsprotocol vinden

Je kunt nog genieten van wijn


De eerste kg's werken zó motiverend


Klaar om direct kilo's te verliezen?

Download gratis dit uniek voedingsprotocol. Verlies lichaamsvet op de juiste manier en voorkom dat je al het gewicht terug krijgt door niet dezelfde fouten te maken als 90% van de mensen. Het Fitstation Voedingsprotocol helpt je om op een unieke manier voedingskeuzes te maken en een eetpatroon te krijgen waarmee je een slanker lichaam krijgt, wat leidt naar meer energie en meer plezier in het leven.
No opt-in form has been selected

© 2020 | FITSTATION

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden

Deze site maakt geen deel uit van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site niet beheerd door Facebook op welke manier dan ook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc. BELANGRIJK: resultaten en disclaimers
We geloven niet in snel in shape raken programma's. Wij geloven in hard werken, waarde geven en anderen helpen. En dat is waar onze programma's voor zijn ontwikkeld, om jou te helpen. Wij kunnen geen garanties geven over welke resultaten jij zult behalen met onze ideeën, informatie, programma's of werkwijzen. We kennen je niet en bovendien zijn jouw resultaten afhankelijk van je eigen inzet. Akkoord? We zijn er om je te helpen door je onze beste werkwijzen te geven om je sneller vooruit te helpen. Niets op deze pagina of onze websites of e-mails is echter een belofte of garantie voor toekomstige resultaten. Alle behaalde resultaten waarnaar wordt verwezen, of op een van onze sites of e-mails, zijn slechts voorbeelden van resultaten uit het verleden, en moeten niet worden beschouwd als exact, actueel of als een belofte van potentiële resultaten - alle resultaten zijn slechts als voorbeeld van wat er mogelijk is. Als je vragen hebt, e-mail lorenzo @ fitstation.nl