Buikvet permanent verliezen met online afvallen consult
arrow_drop_up arrow_drop_down

ONLINE AFVALLEN BEGELEIDING BEGINT MET EEN VRIJBLIJVEND 1-OP-1 ONLINE CONSULT

Voor wie zijn gevoel gezond eet, genoeg sport, maar geen gram buikvet verliest. Vraag dan een 1-op-1 Online Afvallen Consult aan. Dit is de beste online coaching voor afvallen.

⚠️ONTDEK HOE JOUW COACH ZELF 31 KG PERMANENT IS AFGEVALLEN

Na mijn studie begon ik fulltime op kantoor te werken. Minimaal 8 uur per dag zitten heeft geleid dat ik in 2 jaar tijd 31 kilo lichaamsvet erbij heb gekregen. In 2014 woog ik 106 kg (met 1.78 m). Ik heb koolhydraatarm geprobeerd waarmee ik veel kilo's ben kwijtgeraakt. Alleen zaten die er weer snel aan toen ik weer "normaal" ging eten. Ik wilde niet steeds schommelen in gewicht en altijd maar een koolhydraatarm dieet, of welk dieet dan ook, voor de rest van mijn leven volgen om slank te blijven. Ik ontdekte toen iets cruciaal voor hoe je permanent buikvet verliest...

null

🏆 31 KG VET KWIJT DOOR DEZE ONTDEKKING:

Ik herinnerde dat een kickboksmaatje een keer tegen mij zei dat ons lichaam altijd terug wilt naar zijn natuurlijk gewicht. En toen wist ik het! Ons lichaam heeft een ingebouwd overlevingsmechanisme. Dat is goed wanneer we in echt gevaar zijn, maar helaas werkt het tegen ons als we buikvet willen verliezen. Buikvet dient namelijk als bescherming van onze vitale organen tegen dreiging van buitenaf.

Waarom koolhydraatarm eten je buikvet juist vast houdt

En met een koolhydraatarm eetpatroon, of andere strenge diëten, denkt ons lichaam dat we in gevaar zijn. Koolhydraten zijn onze voornaamste bron van brandstof, ook voor de hersens. Als we deze lange tijd missen, gaat ons beschermingsmechanisme zuinig om met onze secundaire brandstof, (lichaams)vetten. En wanneer de koolhydraten weer in overvloed binnenkomen, reageert het lichaam om dit op te slaan als buikvet voorraad.

Hoe ga jij je buikvet permanent verliezen?

Als je dus permanent van buikvet wil afkomen heb je 2 opties. 1) Levenslang koolhydraat arm eten, zonder uitzondering (wat heel ongezond is). Of 2) Het eetpatroon hanteren waarmee ik 31 kilo vet ben verloren. Ik koos voor #2 en 7 maanden later woog ik 75 kg en nog steeds genietend van koolhydraatrijk eten als brood, friet of rijst en aardappelen. Tot de dag van vandaag houd ik hetzelfde eetpatroon moeiteloos vol. Ik noem dit, het "Fitstation Eetpatroon". Het is de ideale start van jouw online afvalprogramma. Jouw online afvallen coach heeft 5 jaar ervaring en honderden anderen geholpen met online afslanken.
null

Ik heb dus een persoonlijke ervaring met afvallen en ken alle valkuilen waar jij mee te maken hebt. Daarnaast ben ik ook een gediplomeerd en gecertificeerd professional.

Diploma Gewichtsconsulent

null

Ik ben gespecialiseerd in jou online helpen afvallen door naar jouw eetpatroon te kijken en dit stap voor stap te veranderen. Door deze succesvolle aanpak raak je kilo's buikvet kwijt voor de rest van je leven.

Certificaat Fitness Trainer
null

Naast mijn specialisme in een eetpatroon krijgen dat bij je past, weet ik ook alles over beweging om af te vallen en buikvet permanent te verliezen.

ANDEREN DIE KILO'S KWIJTRAKEN MET ONLINE AFVALLEN BEGELEIDING:

null

Ondanks veel koolhydraten dus toch 4 kilo kwijt met het Fitstation Eetpatroon! PS: hoe meer gewicht je te verliezen hebt hoe sneller de eerste kilo's gaan.

null

Ook 4 kilo in een week kwijt door gewoonweg het Fitstation Eetpatroon te volgen wat goed vol te houden is. Het kan heel snel gaan als je ontdekt wat je voorheen al die tijd fout deed.

Wat is een 1-op-1 Online Afvallen Consult?

Dit werkt als volgt:

 • Je beantwoordt een paar vragen over het afvallen in een online formulier.
 • Je plant een persoonlijk gesprek (telefonisch).
 • Je gaat persoonlijk met mij in gesprek om te kijken waarom het niet lukt om af te vallen.

Wat krijg je?

 • Je krijgt een direct toepasbaar actieplan om buikvet te verliezen met de bewezen aanpak.
 • Je krijgt 4 voedingsschema's met meer dan 100 maaltijd variaties.
 • Je krijgt mijn digitaal receptenboek met 35 recepten van ontbijtjes, lunch, diner en tussendoors.
 • Je krijgt mijn Vetverbanding Lifestyle e-book om het buikvet permanent eraf te houden.
 • En dit alleen tijdelijk deze week helemaal gratis.

Waarom gratis?

Het is onze kennismaking waarin we kijken of ik de geschikte persoon ben om je te helpen afvallen. Op deze manier vind ik mijn leukste en beste klanten. De voedingsschema's en extra's ontvang je na ons gesprek. Zie het als een extra stimulans waarom je deze kans niet moet laten gaan. Er zijn geen addertjes. Ik investeer eerst mijn tijd en geld in jou, om mijn goodwill te laten zien.

Bekijk de ervaringen van anderen:

Ina is uiteindelijk zelfs 23 kilo in totaal verloren en anderhalf jaar later is dit nog steeds eraf. Het Fitstation Eetpatroon is levenslang vol te houden.

null

null

null

null

Hiervoor had niets gewerkt. Soms is de simpelste aanpassing de meest effectieve.

null

null

21 kilo vet verloren en na een jaar is dit nog steeds eraf. Puur door het volgen van een eetpatroon wat levenslang vol te houden is. Dit is mogelijk met het Fitstation Eetpatroon.

Beperkt aantal plaatsen

Voor jouw 1-op-1 Online Afvallen Coaching Consult besteed ik minimaal 1 uur tijd. 15 min. voorbereiding en 45 min. gesprek. Dus ik heb per week een beperkt aantal uur gereserveerd voor deze consults, ondanks de grote vraag.

Twijfel dus niet te lang als je jouw persoonlijk consult wilt, want vol=vol

60,50
€ 0,-

1-op-1 Online Afvallen Consult

 • 1-op-1 Online Afvallen Consult t.w.v. € 60,50
 • BONUS #1 Voedingsschema’s met +100 variaties
 • BONUS #2: Receptenboek met 35 heerlijke gerechten
 • BONUS #3: 6 Workouts voor een strakke shape
 • BONUS #4: Vetverbranding Lifestyle ebook voor permanent vet verlies op een manier dat altijd vol te houden is.
 • BEPERKT PLAATS: Omdat ik beperkte uren hiervoor heb gereserveerd geldt: vol = vol
 • ALLEEN DEZE WEEK GRATIS: Volgende week zijn de consults alleen beschikbaar voor de prijs van € 60,50

null