Premium Lid worden van Fitstation
arrow_drop_up arrow_drop_down

{pvar=first_name} Lukt Buikvet Verliezen Je Niet In Je Eentje? 

Krijg En Behoud Een Strakke Buik Met Jouw Stok Achter De Deur

Hoe ik als emotionele eter 31 kilo vet ben kwijtgeraakt..

Laat ik je eerst vertellen hoe ik aan 31 kg overgewicht ben gekomen..


In 2009 woog ik nog 75 kg, wat keurig is met een lengte van 1.78 m.


Ik sportte (kickboksen) elke dag, soms 2 keer op een dag. Dan is het niet heel moeilijk om op gewicht te blijven.


Toen verloor ik een kickbokswedstrijd, wat kan gebeuren. Ik had direct geen motivatie meer en begon steeds minder te trainen en steeds meer te eten.


Ik begon ik fulltime als financial te werken op kantoor, dus dat was een mooi excuus om minder te gaan trainen..


Elke keer als er iets fout ging op werk, greep ik naar een ongezonde zoete of hartige snack. 


En bij elke borrel dacht ik, ach ja voor deze ene keer maakt het niet uit.


En zo had ik altijd wel een smoes om iets ongezonds te eten.


Zo ben ik in één jaar al 18 kilo aangekomen. En nog 1 jaar later was de teller op 31 kilo en woog ik 106 kg.. (*slik*)


In totaal ben ik dus in 2 jaar tijd 31 kilo aangekomen. Zo snel als dit is gegaan, ben ik het nog veel sneller kwijtgeraakt.


In slechts 7 maanden ben ik van 106 kg naar 75 kg terug gegaan.


Scroll omlaag om erachter te komen hoe ik dit heb gedaan.


En vooral ook hoe JIJ van al jouw ongewenst (buik)vet gaat afkomen.

Doorbraak #1 - Inspiratie en motivatie door anderen!

Motivatie komt en gaat. En daarmee schommelen je resultaten ook. Of erger nog, je begint er nooit aan door gebrek aan motivatie. En als je lid wordt van de sportschool, ontbreekt er bijna altijd goede begeleiding. Dat is vanaf nu verleden tijd! Je staat er niet meer alleen voor. Ik haalde mijn motivatie door veel om te gaan met anderen die ook graag buikvet kwijt wilden. Door dit contact kon ik blijven doorzetten en is het mij gelukt om 31 kg kwijt te raken. Jij kunt dit ook {pvar=first_name}. Kijk eens wat andere zeggen hierover:

€ 47 p/m

Stok achter de deur - Premium lid

Voor slechts € 47 per maand kun jij vanaf vandaag al jouw gezondheid en fitheid enorm gaan verbeteren. Met mij als "stok achter de deur" krijg en behoud je eindelijk die strakke buik. Klik op de knop om lid te worden en dan zie ik je aan de andere kant! (Vanaf dag 1, direct opzegbaar. Je zit nergens aan vast)

 • Doorbraak #2 - Mij als Coach!

  Als Coach, Trainer en Spreker heb ik de afgelopen 3 jaar het leven veranderd van honderden mensen. Wat al deze mensen verreweg het meest wilden, was afkomen van buikvet. Nu is het jouw beurt om je gezondheid voorop te stellen en aan de slag te gaan met het krijgen van een gezond gewicht en vetpercentage voor de rest van je gelukkig leven. Ik sta elke dag voor je klaar om je door je moeilijke momenten heen te loodsen en jouw successen met je te vieren! Zoals een ware stok achter de deur. Bekijk eens hoe het Cindy en Igon is gelukt om buikvet te verliezen:

  Cindy Onvlee - Vakbondsbestuurder

  "Ik ben van 72.5 naar 65 kg gegaan. Middelomtrek van 91 cm naar 82 cm en voor mij het allerbelangrijkste, van 29 vet% naar 22% en dat met af en toe een wijntje en een hamburger!" 

  Igon Welvaart - IT Specialist

  "In het begin zag je mijn buikspieren niet, maar aan het einde zag je ze wel heel duidelijk en ik kan zeggen dat het werkt ja!"

  Doorbraak #3 - Exclusiviteit

  Ik deel regelmatig mijn kennis en tips in openbare (Facebook) lives of tijdens evenementen. 

  Maar nooit al mijn geheimen. Deze zijn voor Premium Leden. Degenen die zich willen onderscheiden van 95% van de mensen daarbuiten en echt resultaat willen halen met actie. 

  Als Premium Lid krijg jij wat 95% van de mensen niet krijgt.

  Doorbraak #4 - Bewustwording en nieuwe gewoontes

  Een levensstijl wat bij jou past, houd je levenslang vol Jij gaat aan de slag met bewustwording van welke voeding je graag eet en hoe je goede keuzes daarin maakt om af te vallen en het gewicht voor altijd eraf te houden. Als stok achter de deur kijk ik met je mee wat jij dagelijks eet en adviseer ik je in hoe je betere keuzes kunt maken. Daarnaast kun je altijd onbeperkt meedoen met de LIVE online trainingen die ik geef!

  Succesverhalen van andere Premium Leden:

  € 47 p/m

  Stok achter de deur - Premium lid

  Voor slechts € 47 per maand kun jij vanaf vandaag al jouw gezondheid en fitheid enorm gaan verbeteren. Met mij als "stok achter de deur" krijg en behoud je eindelijk die strakke buik. Klik op de knop om lid te worden en dan zie ik je aan de andere kant! (Vanaf dag 1, direct opzegbaar. Je zit nergens aan vast)

 • Meest gestelde vragen over het Premium Lidmaatschap

  Is de ledensite een besloten Facebook groep?

  Nee ;-) Dat is het verleden. Mijn ledensite bevindt zich vanaf januari 2019 op een privé platform buiten Facebook en jij kunt nu alvast van de early bird prijs profiteren. Jouw gegevens zijn veilig en je hoeft dus ook geen Facebook gebruikersaccount te hebben.

  Zit ik vast aan een langdurig abonnement?

  Nee. Je kunt vanaf dag 1 stoppen wanneer je wil en dan wordt er geen geld meer afgeschreven van jouw bankrekening.

  Wat als ik geen lid meer wil zijn?

  Geen lid meer zijn?! Liever niet natuurlijk, maar dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen dat je geen deel meer wil uitmaken van deze awesomeness en dan ben je geen lid meer.

  Waarom betaal ik maandelijks een bedrag?

  Ik had makkelijk kunnen kiezen voor een eenmalige betaling van een paar honderd euro. Maar ik wil dat dit betaalbaar is voor iedereen die graag wil afvallen en zijn/haar gezondheid wil boosten.

  Is het wel veilig om jou te machtigen voor een doorlopende automatische incasso?

  Ik snap dat je voorzichtig bent met online betalingen. De betalingen worden uitbesteed aan de internationale betaalprovider "Mollie". Deze staat bekend om het wereldwijd veilig uitvoeren van betalingen.

  Gezond koekje?