Premium Lid worden van Fitstation

Lukt Afvallen Je Niet In Je Eentje? Krijg En Behoud Een Slank Lichaam Met Deze 7 Doorbraken Van Mijn Online Community

Doorbraak #1 - Inspiratie en motivatie door anderen!

Motivatie komt en gaat. En daarmee schommelen je resultaten ook. Of erger nog, je begint er nooit aan door gebrek aan motivatie. En als je lid wordt van de sportschool, ontbreekt er bijna altijd goede begeleiding. Dat is vanaf nu verleden tijd! Je staat er niet meer alleen voor. Word lid en haal al jouw doelen samen met mij, met elkaar. Hoe actiever jij bent dagelijks hoe meer je uit de community haalt!

Doorbraak #2 - Mij als Coach!

Als Coach, Trainer en Spreker heb ik de afgelopen 3 jaar het leven veranderd van honderden mensen. Wat al deze mensen verreweg het meest wilden, was afkomen van buikvet. Nu is het jouw beurt om je gezondheid voorop te stellen en aan de slag te gaan met het krijgen van een gezond gewicht en vetpercentage voor de rest van je gelukkig leven. Ik ben dagelijks aanwezig in de community om jouw vragen te beantwoorden en om de laatste trends en tips met je te delen.

Doorbraak #3 - Challenges!

Om jou extra te stimuleren en je op de goede weg helpen doe ik regelmatig challenges. Dit kan van alles zijn, zoals een eetchallenge, beweegchallenge, maar ook nieuwe dingen leren wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Het mooie is dat je nooit het gevoel zal hebben dat je verdwaald bent of niet weet wat je moet doen. Ik (her)stimuleer jou naar het bereiken van jouw gezondheids- en fitheid doelen.

Doorbraak #4 - Winnen!

Successen moeten gevierd worden en dat doe ik graag samen! Als Premium lid van Fitstation kun jij regelmatig hele leuke prijzen winnen. Het enige wat je moet doen is je best doen. Ik houd van actienemers!

Doorbraak #5 - Persoonlijke aandacht!

Wanneer jij er klaar voor bent kan het zijn dat ik je beloon met extra persoonlijke aandacht van mij. Ik maak graag tijd vrij in mijn agenda om bijvoorbeeld een keertje te bellen en je te helpen met jouw gezondheids- en fitheid doelen.

Doorbraak #6 - Exclusiviteit

Ik geef veel weg in openbare (Facebook) lives of tijdens evenementen waar ik mijn kennis deel. Maar nooit al mijn geheimen. Deze zijn voor Premium Leden. Degenen die zich willen onderscheiden van 95% van de mensen daarbuiten en echt resultaat willen halen met actie. Als Premium Lid krijg jij wat 95% van de mensen niet krijgt.

Doorbraak #7 - Bewustwording en nieuwe gewoontes

Een levensstijl wat bij jou past, houd je levenslang vol. Daarom geef ik je geen voedingsschema waar je na een paar weken toch geen zin meer in hebt. Jij gaat aan de slag met bewustwording van welke voeding je graag eet en hoe je goede keuzes daarin maakt om af te vallen en het gewicht voor altijd eraf te houden. Dit allemaal via een simpel te gebruiken app waarin ik met je mee kan kijken. Als bonus heb je ook altijd toegang tot de workout app, waarin je verschillende workouts vindt, ook voor thuis.

Succesverhalen van andere Premium Leden:

€ 17 p/m

Premium Lidmaatschap

Voor slechts € 17 per maand kun jij jouw gezondheid en fitheid enorm gaan boosten. De community zal alleen maar beter en beter worden en daarmee zal ook de waarde ervan stijgen. Klik op de knop om lid te worden en dan zie ik je aan de andere kant!

 • Meest gestelde vragen over het Premium Lidmaatschap

  Is de community een besloten Facebook groep?

  Nee ;-) Dat is het verleden. Mijn community bevindt zich vanaf januari 2019 op een privé platform buiten Facebook en jij kunt nu alvast van de early bird prijs profiteren. Jouw gegevens zijn veilig en je hoeft dus ook geen Facebook gebruikersaccount te hebben.

  Zit ik vast aan een langdurig abonnement?

  Nee. Je kunt vanaf dag 1 stoppen wanneer je wil en dan wordt er geen geld meer afgeschreven van jouw bankrekening.

  Wat als ik geen lid meer wil zijn?

  Geen lid meer zijn?! Liever niet natuurlijk, maar dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen dat je geen deel meer wil uitmaken van deze awesomeness en dan ben je geen lid meer.

  Waarom betaal ik maandelijks een bedrag?

  Ik had makkelijk kunnen kiezen voor een eenmalige betaling van een paar honderd euro. Maar ik wil dat dit betaalbaar is voor iedereen die graag wil afvallen en zijn/haar gezondheid wil boosten.

  Is het wel veilig om jou te machtigen voor een doorlopende automatische incasso?

  Ik snap dat je voorzichtig bent met online betalingen. De betalingen worden uitbesteed aan de internationale betaalprovider "Mollie". Deze staat bekend om het wereldwijd veilig uitvoeren van betalingen.

  Gezond koekje?