Fitstation

Iyohof 7
1363 RZ Almere
+31 6 40 07 28 59
info@fitstation.nl
fitstation.nl

Kvk-nummer: 65438981

Word ook fan en ontvang het laatste nieuws!

Wie

Hallo! Ik ben Lorenzo Karg en mijn passie is voeding en sport. Mijn sport is kickboksen en ter ondersteuning hiervan, doe ik aan krachttraining met gewichten. Op zestienjarige leeftijd had ik last van overgewicht en besloot hier wat aan te doen. Vol verwachtingen heb ik mij ingeschreven bij de lokale sportschool. Er was toen nog niet zoveel informatie over fitness en voeding beschikbaar als nu.

De informatie die beschikbaar was heb ik weten te vinden en toe te passen. Ik wist toen niet welke informatie juist was en deed van alles en nog wat. Ik begon resultaat te zien en dacht dus dat ik uitstekend bezig was.. totdat het resultaat stagneerde. Ik zocht naar informatie in magazines, boeken het internet en mensen die al langer trainden. Ik vond heel veel informatie, maar vooral verschillende informatie. Iedereen zei wat anders en ik wist niet wat juist is en wat werkt. Ik heb verschillende manieren geprobeerd om meer gewicht te verliezen en door trial & error heb ik uiteindelijk mijn doel bereikt.

Ondanks ik blij was met het resultaat, heb ik mezelf voorgenomen om anderen te helpen hun doel te bereiken, zonder het proces van trial & error te hoeven doorlopen. Door middel van persoonlijke begeleiding help ik jou op het gebied van voeding en beweging.

Oprichter en eigenaar
Fitstation is opgericht door Lorenzo Karg.


Today's actions are tomorrow's results

Wat

Fitstation biedt begeleiding op maat, met als doel je het lichaam te laten krijgen waar je trots op bent. Hierbij wordt er nadrukkelijk gekeken naar je persoonlijke situatie om samen te bepalen welke aanpak het meest geschikt is. Fitstation biedt geen kant-en-klare voedingsschema’s, omdat deze voor jou op maat gemaakt dienen te worden. De begeleiding wordt aangeboden in verschillende vormen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor online begeleiding, waarbij het contact volledig online geschiedt door middel van e-mail, WhatsApp en Skype. Daarnaast is het mogelijk om persoonlijk te worden begeleid. Bij persoonlijke begeleiding zien we elkaar wekelijks om te evalueren aan de hand van een weegmoment, vetmeting en meting van de tailleomtrek. Daarnaast is het net als bij de online coaching, mogelijk om onbeperkt online contact te hebben.

Waarom Fitstation

De visie van Fitstation is dat je je doelen behaald terwijl je eet wat je wil. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch is het de waarheid die mooi is. Je volgt geen dieet, waar je jouw favoriete maaltijd hoeft op te geven. Wij bespreken samen wat de meest effectieve aanpak is voor jou en welk eet- en beweeggedrag daar het beste bij passen.