5 Kilo Vet Verbranden in een maand of sneller - Fitstation

“Ontdek Hoe Je Zonder Dieet 5 Kilo Vet In 28 Dagen Verbrandt!”

Buikvet verliezen Mau

Waar je ook vandaan komt, wat voor studie je volgt of welk beroep je ook hebt, wat je hobby’s ook zijn, iedereen heeft liever een strakke buik met zichtbare buikspieren dan een dikke bierbuik.


Als je om je heen kijkt zie je eerder iemand met een buikje dan met een sixpack.

Het kan voelen alsof het onmogelijk is om van al dat overtollig buikvet af te komen, zelfs met een goed voedingspatroon en voldoende beweging.


Igon had dit zelfde gevoel. Hij traint al jaren en had ook een redelijke basis om mee te werken zoals je ziet op de linker foto. 28 dagen nadat hij was begonnen bij Fitstation werden zijn buikspieren zichtbaar dankzij de formule die ik op deze pagina aan je ga onthullen.

Buikvet verliezen Igon

Op deze pagina ga ik je vertellen hoe ik eerst 15 kilo aan vet ben kwijtgeraakt, hoe ik daarna 30 kilo weer ben aangekomen in een jaar, en hoe ik deze 30 kilo in 6 maanden weer ben kwijtgeraakt!


Ik heb een aantal vragen voor je:


 1. Ben jij op dit moment niet tevreden met je buik? Ben je het helemaal zat om altijd onzeker te zijn over die slappe middel?
 2. Droom je weleens van met een strakke buik op het strand lopen?
 3. Heb je wel eens een film en/of serie gekeken waarin je een persoon zag en dacht wow! Zo een strakke buik wil ik ook!
 4. Schaam jij je als je naar jezelf kijkt in de spiegel?
 5. Wil jij ook een slanke middel hebben zonder teveel vet en een zwembroek / bikini proof lichaam hebben?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om dit bericht helemaal door te lezen, omdat ik je exact ga vertellen hoe ik zelf voor de tweede keer van overtollig buikvet ben afgekomen!


Mijn eigen worsteling met teveel buikvet


Als kind had ik al erg veel last van overgewicht. Ik wist niet beter dan dat dit genetisch was bepaald. Ik stoorde me niet echt aan mijn overtollige buikvet, tot de middelbare schooltijd, de leukste tijd van je leven zeggen ze..


Nou niet voor mij! Door mijn gewicht zag ik er anders uit dan anderen en daar werden "grappen" over gemaakt. Naast de verschijning, had ik ook te maken met fysieke ongemakken zoals snel uitgeput raken en pijn in de knieën door het extra gewicht wat die moesten dragen.


Hoewel mijn uiterlijk en fysieke gesteldheid anders waren dan de rest, vond ik dit niet het ergste. Het gevolg was nog vele malen erger, namelijk de emotionele invloed.


Het gevoel dat ik elke keer weer kreeg tijdens gym op school. Het gevoel dat ik kreeg wanneer ik als laatste overbleef, nadat iedere "captain" om de beurt iemand koos voor hun team van voetbal, basketbal, badminton etc.


Je raadt het al wie als laatste overbleef... Je staat daar in je eentje, wetende dat niemand je wil hebben in hun team om je fysiek. En daarna moest ik ook nog omkleden, dit probeerde ik zo snel mogelijk te doen, zodat niemand mijn buik kon zien.


Mijn buik werd er niet kleiner op, ondanks ik was begonnen met fitnessen. Ik begon het langzamerhand te accepteren dat een buik met veel vet bij mij hoort…

buikvet verliezen middelbare school


Totdat ik een passie had gevonden in kickboksen!


Het zit nog vers op mijn netvlies. Toen ik een groep zag kickboksen dacht ik dat vind ik zo stoer dat wil ik ook!


Ik ben nooit een spontaan persoon geweest die op impulsen iets doet, maar ik ben vrijwel direct begonnen met kickboksen nadat ik anderen zo heftig bezig zag.


Ik heb letterlijk mezelf kapot getraind en dagen dat ik 2 keer trainde waren geen uitzondering. Dit deed ik niet omdat ik zo graag van mijn buikvet af wilde, nee ik wilde meesterlijk worden in het kickboksen!


Zonder enige begeleiding met voeding ben ik in 3 maanden van mijn buikvet afgekomen.. en dat terwijl ik niet eens daarop ging focussen!


Dit was een keerpunt in mijn leven. Ik ben 15 kilo kwijtgeraakt, terwijl ik niet zeker wist hoe dit mij is gelukt. Toen dacht ik dat het door het overmatig sporten kwam, maar dat is niet zo kwam ik later achter..


Hoe het wel kwam, kom ik later op terug. Eerst een impressie van het resultaat:

buikvet verliezen 1 na


Na twee jaar was mijn ‘buikje’ 2x zo groot..


Anderhalve maand na de foto hierboven had ik een kickbokswedstrijd. Alle trainingen gingen goed, ik voelde me ook goed. Uiteindelijk heb ik de wedstrijd (terecht) verloren.. Ik was enorm teleurgesteld ook al kon je dat niet direct aan me zien.


kickboksen


De teleurstelling was voor mij zo groot dat ik deze niet kon overwinnen. Hierdoor ben ik gestopt met trainen en ben ik letterlijk twee keer zoveel gaan eten. Ik was intussen afgestudeerd en het kantoorleven was begonnen.


Stel jezelf de vraag:

“wat zou ik ervan vinden als ik een investering doe van € 152.000,- voor een Porsche, of andere dure auto, en na 2 maanden rijden vertelt de verkoper mij dat ik deze weer moet inleveren zonder dat ik mijn geld terug krijg”


Ik zou me flink genaaid voelen. Maar dit is wel wat er met mijn lichaam is gebeurd! Ik heb flink geïnvesteerd in tijd, energie en hard werken om van mijn vet af te komen. Kort daarna had ik mijn sixpack buikspieren weer ingeleverd terwijl ik mijn tijd, energie en harde werk niet meer terug kreeg.


Mijn wedstrijdgewicht was 72,8 kilo en een jaar later in het kantoorleven was ik 90 kilo. Nog een jaar daarna was ik op een eenzame hoogte van 106 kilo. Door bijna elke beweging raakte ik buiten adem, zelfs een paar stappen vooruit lopen.


Niemand kon begrijpen hoe ik mezelf zo ver heb kunnen laten gaan, inclusief ikzelf niet.. De complimenten die ik kreeg over dat ik mijn buikvet zo goed had weg gewerkt, waren veranderd naar: “zonde..”, “zo snel ben je aangekomen..”. En dit waren nog maar de ‘aardige’ reacties. Dit was pijnlijk om te horen.


Zelf snapte ik ook niet hoe ik het zo ver heb kunnen laten komen. In het begin kreeg ik wel dingen te horen als: “je wangen zijn wat boller”. Maar hier stoorde ik me niet aan, omdat ik in mijn eigen beleving er nog goed uit zag.


Op een ochtend zag ik het.. toen was het 30 kilo te laat. Ik was niet teruggevallen naar mijn oude gewicht, nee het was zelfs 2x zo erg!


Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, werd ik ook nog per direct ontslagen op mijn werk. Ik hoefde de volgende dag niet meer terug te komen.


buikvet verliezen ervoor2


Waarom drastische maatregelen tegen je werken


Ik deed wel wat ‘pogingen’ om er weer van af te komen door weer veel te sporten en heel weinig te eten, maar mijn buik werd maar niet kleiner.


Ik dacht aan allerlei mogelijke oorzaken. “Misschien is mijn stofwisseling wel langzamer nu ik wat ouder ben” of “Misschien moet ik weer 6 kleine maaltijden per dag gaan eten” of zelfs “Misschien komt het door mijn levensstijl van nu, door het kantoorleven waar ik bijna de hele dag zit”.


Geen enkele van bovenstaande opmerkingen waren de oorzaak. In de tijd dat ik fanatiek aan het kickboksen was dacht ik dat ik daardoor van mijn buikvet af was gekomen. Dit was dus absoluut niet de reden.


Op de harde manier heb ik geleerd dat er 3 GROTE valkuilen zijn als het gaat om het krijgen van een strak lichaam met zichtbare buikspieren.


Valkuil #1: Heel veel cardio doen


Ik begrijp dat dit heel tegenstrijdig klinkt. Veel sporten en cardiovasculaire training (cardio) verbrandt toch hartstikke veel calorieën? Het is toch juist goed wanneer je zoveel mogelijk calorieën verbrandt?


Als je iets heel vaak doet (herhaalt), word je er beter in. Ik ben steeds beter geworden in kickboksen, omdat ik het steeds herhaalde.


Cardiotraining traint je hart, hierdoor krijg je een betere zuurstofopname, lagere hartslag bij rust, betere bloedsomloop, groter uithoudingsvermogen, en nog meer.


Het klopt dat cardio jou calorieën laat verbranden. Alles wat je doet verbrandt calorieën, ook het lezen van deze zin. Waar je voor moet uitkijken is dat je je spiermassa niet verbrandt. Hierdoor zul je in gewicht wel afnemen, maar zie je er nog steeds slap en dik uit.


Bij het doen van heel veel cardio is dit een groot risico. Het doel is om juist van je buikvet af te komen!


Valkuil #2: Heel weinig eten


Ook dit klinkt misschien tegenstrijdig. Want het is toch een feit dat je van je overtollige kilo’s afkomt als je weinig eet?


Je lichaam draait op brandstof en die brandstof halen we uit voeding. Te weinig voeding zorgt voor te weinig brandstof. Wat denk je dat er gebeurt bij te weinig brandstof? Je krijgt een melding van je maag of je alsjeblieft wilt ‘bijtanken’.

Die melding komt in de vorm van hongergevoel. Je negeert dit gevoel, omdat je weinig wilt eten en op den duur raakt je lichaam hieraan gewend. Je krijgt haast nooit meer een hongergevoel en denkt yes!


Als je in deze fase bent, loop je een groot risico. Je lichaam functioneert niet meer zo goed door een verstoring van je hormoonbalans. Diverse stofwisselingsprocessen werken niet meer zo snel en goed zoals ze zouden moeten werken. Het gevolg is dat je buikvet niet verdwijnt, terwijl je je wel zwakker, vermoeider en minder energiek voelt.


Misschien is dit herkenbaar. In dit geval is weer genoeg voedingsstoffen binnen krijgen de enige manier om weer vet te gaan verbranden.


Valkuil #3: Doen wat de rest om je heen doet


Als ik zie dat veel mensen om me heen wel hun buikvet verliezen en ik niet, is het logisch dat ik ga vragen hoe zij dat hebben gedaan. Ik wil hun resultaten hebben, hun lichaam. Dus ga ik doen wat zij hebben gedaan en dan moet het wel goedkomen toch?


NEE! Hoe snel en efficiënt jouw lichaam voedsel verwerkt, energie produceert, reageert op beweging kan heel erg verschillen met iemand anders. Dan heb ik het nog niet eens gehad over dat jij een compleet ander levensstijl hebt dan iemand anders.


Om een platte buik te krijgen zul je moeten doen wat voor jou werkt. De enige manier dat iets voor jou werkt is als je het je eigen maakt. Dit betekent dat je doet wat comfortabel past in jouw leven.


Als jij nachtdiensten draait, dan is je ritme heel anders dan iemand die overdag werkt. Als je veel onderweg bent voor je werk, heb je niet de tijd om 6 keer per dag te eten. Als je ergens allergisch voor bent, of een blessure hebt kun je niet alles eten en niet alle bewegingen uitvoeren.


Toch kun ook jij van je buikvet afkomen zonder drastische maatregelen. Wanneer je gaat doen wat anderen om je heen doen voor die strakke buik, kan ik je uit persoonlijke ervaring vertellen dat je na een heleboel maanden en misschien zelfs jaren nog steeds niet een slanke middel hebt.


Het is een feit dat wanneer je iets je eigen hebt gemaakt dat je hier goed in bent geworden en je het routinematig en zelfs automatisch kan doen.


Ik heb helemaal zelf moeten uitvinden wat voor mij werkt en vooral wat niet werkt. Die 2 jaar dat mijn buik steeds groter werd was echt een ware nachtmerrie!


Het mooie is dat jij direct op jouw eigen juiste manier kan beginnen het kwijtraken van jouw buikvet.

Het geheim om een strakke buik te krijgen is om hele kleine gedragsveranderingen te realiseren


Ik was voor mijn kantoorleven al 15 kilo vet kwijtgeraakt en zag voor het eerst mijn buikspieren. Nu stond de teller op 30 kilo en na mijn ontslag was ik het helemaal zat. Ik besloot om een tweede grote teleurstelling in mijn leven om te zetten in iets gigantisch mooi.


Wat ik heb geleerd is dat mijn lichaam zich heel snel aanpaste aan de veranderingen. Hoe drastischer de verandering des te eerder mijn lichaam het door had dat er iets niet klopt. Het lichaam houdt niet van veranderingen en wilt het liefst voor altijd in evenwicht blijven.


Zodra dit evenwicht dreigt te verdwijnen zal het lichaam extra zijn best doen om dit evenwicht weer terug te vinden. Je lichaam wilt geen buikvet verliezen want dan verdwijnt het evenwicht van een gelijkblijvende lichaamsgewicht en lichaamssamenstelling.


Door kleine veranderingen toe te passen op wat je nu al doet ga je GROTE veranderingen aan je lichaam zien. Deze kleine veranderingen zijn te klein voor je lichaam om door te hebben dat er een verschuiving in het evenwicht plaatsvindt. Zo ga je ongeremd op het hoogste tempo je vet verbranden!


Maar hier zit het gevaar…


Het is vrijwel onmogelijk om deze verschuiving in evenwicht bij jezelf te prikkelen, in ieder geval in het begin.


Je moet het een beetje zien als autorijden, dit hebben we ook allemaal moeten leren, voordat je zelfstandig de weg op mag. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt, gaat het volledig automatisch. Je denkt er niet meer bij na.


En dat is nu precies waar het volgen van de juiste stappen in de juiste volgorde het grote verschil kan maken!


Mijn persoonlijke resultaat


Hieronder zie je een foto van hoe ik er eerst uit zag en hoe ik er nu uit zie!Ik weet dat het eruit ziet alsof ik hier heel veel voor heb moeten doen, en misschien is dit voor mij ook wel zo geweest. Omdat ik dit helemaal in mijn eentje heb moeten doorstaan weet ik precies wat de valkuilen zijn en wat wel en niet werkt.


Daarom heb ik besloten deze kennis samen te vatten in een programma waar je vandaag al mee kunt beginnen om razendsnel een platte buik te krijgen door het evenwicht te verschuiven met minimale veranderingen.


Laat mij jou coachen om ervoor te zorgen dat jij binnen 80 dagen je lichaam transformeert naar een strakke platte buik!


Ik help anderen al jaren om van hun overtollig vet af te komen en ik kan je vertellen dat er geen enkel ander programma is wat zo makkelijk te volgen is met zoveel effectiviteit.


Jij gaat sneller, zonder onderbrekingen je buikvet verliezen met behulp van kleine veranderingen.


Dit zorgt ervoor dat het vet rondom je middel gaat verdwijnen, zelfs als alles daarvoor niet gewerkt heeft.


We gaan geen drastische maatregelen nemen, maar juist minimale veranderingen voor maximaal resultaat.


inFITnity: Eindeloos fit met jouw levensstijl

inFITnity


Neem voor goed afscheid van jouw overtollige buikvet en ontdek hoe je levenslang een sixpack onthult zonder een strikt dieet


Welke persoonlijke resultaten je kunt verwachten:


 • Je zult vet om je middel en de rest van je lichaam gaan verbranden en sterkere spieren krijgen waardoor je er strakker uitziet.
 • De vetverbranding begint direct en blijft op gang door de lichte verschuiving in het lichamelijk evenwicht.
 • Je kleding gaat steeds losser zitten door het gevolg van minder buikvet.
 • Je ziet er beter uit, je voelt je beter en je bent effectiever in je studie, werk en hobby’s, omdat je zoveel meer energie en zelfvertrouwen hebt.
 • Je gezondheid krijgt een boost. Je wordt minder snel ziek, herstelt sneller als je ziek bent en je slaapt beter.
 • Je sociaal leven wordt veel leuker. Je kan nu genieten van lekker eten en drinken zonder je schuldig te voelen of bang te zijn dat je weer extra vet opslaat.
 • Zelfs na het programma blijft het overtollig vet weg, omdat je door de kleine veranderingen makkelijk voor de rest van je leven je nieuwe fit body kunt behouden. Nooit meer jojoën.

Wat ga je leren:


 • Je gaat leren hoe je door een juiste verschuiving in het lichamelijk evenwicht meer vet verbrandt op een gezonde en efficiënte manier.
 • Hoe je juist zonder het tellen van calorieën van je vet afkomt en een strak lichaam krijgt.
 • Hoe je met jouw favoriete maaltijden fit wordt en blijft.
 • Wat je kan doen om geen hongergevoel te hebben zonder overmatig te gaan eten.
 • Hoe buitenshuis eten prima past in een gezond en gevarieerd voedingspatroon wat leidt tot het verlies van overtollig vet.
 • Afkomen van het gestress over wat, wanneer en hoeveel je moet eten.
 • Waarom je geen nee meer hoeft te zeggen als je wordt uitgenodigd voor feestjes en etentjes.
 • Hoe je zonder het gebruik van shakes en andere supplementen de beste versie van jezelf wordt.
 • Hoe je nooit meer dik wordt en voor altijd de fitste versie van jezelf blijft met minimale inspanning.


Succesvolle transformatiesBuikvet verliezen Mau
Jij kunt ook vergelijkbare resultaten in korte tijd behalen wanneer je mee doet met het inFITnity programma!


Bedenk hoe je deze zomer en op je vakantie eruit wil zien


Wat zie je voor je? Heb je een strakke buik en een mooi figuur?


Mijn gok zou zijn van niet. Waarschijnlijk kun je niet verder kijken dan hoe je nu eruit ziet.


Je hebt al zoveel geprobeerd en niks lijkt te werken. Dat komt omdat wij niet houden van verandering, zelfs niet als we weten dat het ons blij gaat maken. Als je een ander lichaam wilt, zul je dingen anders moeten doen.


Ik weet dat je misschien bang of niet klaar bent voor verandering. Daarom ga je hele kleine veranderingen doorvoeren die wel het grote verschil voor jou gaan maken.


Ben jij iemand die dit wilt en die deze kans met de volle 100% gaat aanpakken en in de zomer met zelfvertrouwen in een zwembroek of bikini over het strand loopt?


Ben jij degene (voor de verandering) die blikken vol bewondering op zich geworpen krijgt?


Ben jij de persoon die elke dag blij opstaat en met trots in de spiegel durft te kijken?


Of...


Of ben jij iemand die over 30 dagen denkt…


“Was ik maar eerder begonnen want dan had ik nu al veel resultaat geboekt.”


Of


“Als ik meteen was begonnen zou ik het nu niet erg vinden om in bikini of zwembroek op het strand te lopen.”


Of


“Wanneer ik wel direct actie had ondernomen zou ik veel leuker mijn vakantie in gaan.”


De waarheid is dat 9 van de 10 mensen die hun buikvet willen kwijtraken, niet aan die kleine (maar nodige) veranderingen willen beginnen.


Die mensen zullen wel blijven klagen en zich rot en onzeker blijven voelen.


Slechts 1 op de 10 gaat ervoor. De overige 9 gaan verder met het verwaarlozen van hun lichaam en gezondheid. Tot welke groep behoor jij?


Wat krijg je met inFITnity:


inFITnity stappenplan

Je weet precies welke slimme keuzes ervoor zorgen dat je vanaf dag 1 jouw vetverbranding in gang zet. Ik laat je stap voor stap zien hoe je elke week weer vooruitgang boekt.


Het zijn laagdrempelige stappen die je direct kan zetten.

Ter waarde van: 68 Euro

infitnity stappenplan


Workouts voor waar en wanneer het jou uitkomt

Verdubbel de effectiviteit van het inFITnity stappenplan door je buikspieren en andere spieren te verstevigen en meer calorieën te verbranden. Alle oefeningen zijn mogelijk zonder sportschool abonnement en zonder gewichten.


Ter waarde van: 18 Euro


Coaching videomateriaal

Jij krijgt een korte videodemonstratie van alle effectieve oefeningen om je spieren sterker te maken en waardoor je er strakker uit gaat zien.
Jij kunt meteen met de oefeningen mee doen!


Ter waarde van: 47 Euro


Toegang tot de online community voor extra tips en motivatie

90 dagen lang krijg jij volledige toegang tot een besloten gedeelte waarin anderen jou kunnen motiveren met hun resultaten en misschien kun jij jouw resultaat ook delen!


Ter waarde van: 21 Euro


Je kunt alles op je mobiel en tablet bekijken

Waar je ook bent, je kunt direct aan de slag! De oefeningen en het stappenplan zijn niet beperkt tot één ruimte of één tijdstip.
Gemakkelijk en toegankelijk.

alles kijken op tablet


Hoeveel kost inFITnity?


Voor één op één begeleidingsprogramma betalen klanten vanaf € 1000,- om hun ultieme droomlichaam te krijgen. Ik investeer al mijn persoonlijke tijd en energie hierin en kan daarom nooit meer dan 7 personen tegelijk begeleiden.


Het fijne aan dit online programma is dat ik nu ook jou kan helpen naar jouw ultieme droomlichaam met strakke lijnen zonder vet.


Jij kunt nu meedoen voor een tijdelijke actieprijs van € 57,-. Dit is inclusief het inFITnity stappenplan, schema’s met oefeningen, coaching met video en community voor extra motivatie en support.


Stel niet uit en breng die buikspieren tevoorschijn!


Bedenk dit:

 • 'inFITnity’ is veel goedkoper dan een afspraak met een personal trainer of een sportschoolabonnement waar je geen begeleiding krijgt.
 • ‘inFITnity’ is goedkoper dan hometrainers of ander fitnessapparatuur waarmee je vrijwel nooit die buikspieren gaat showen.
 • ‘inFITnity’ is goedkoper dan steeds supplementen, poeders en pillen moeten kopen die toch niet magisch jou een fit lichaam geven.

Totale Waarde:


inFITnity inclusief alle extra’s is bij elkaar € 154,- waard.


Nu een tijdelijke korting


Aanbieding: € 57,- eenmalig!


*Direct na aanmelden krijg je toegang tot inFITnity en alle waardevolle extra’s en heb je over 80 dagen een strakke buik. Verlies 5 kg vet in een maand of sneller. Als jij geen resultaat haalt krijg je jouw investering 100% terug!

Ben jij er klaar voor om eindelijk respect en bewondering af te dwingen met je strakke body?


Tuurlijk wilt iedereen er goed en fit uitzien. Maar niet iedereen weet hoe je dit moet aanpakken of denkt dat dit heel moeilijk is om te realiseren.


Ik weet dat er zoveel verschillende manieren zijn om van je buikvet af te komen. Maar…


Ik weet uit eigen ervaring ook dat bijna al deze manieren ongezond zijn, duur, tijdrovend en vooral niet langer vol te houden dan een paar weken.
Jij wilt fit zijn terwijl je hele leven niet overhoop hoeft.


Fit zijn is een onderdeel van je huidige levensstijl en niet een toevoeging of zelfs een hele aparte nieuwe levensstijl. Door dit programma te volgen zul je fit worden met minimale inspanning en daardoor juist beter presteren in je studie en je werk.


Daarom is inFITnity het programma wat bij jou past!

Igon

"Wat een coole keuzes uit voeding, dit houd ik zeker wel vol!"


Ik had van tevoren nooit kunnen inschatten dat ik in 28 dagen zoveel resultaat zou halen. Ik ben 4 kilo vet kwijt geraakt en mijn buik ziet er al veel strakker uit.


Ik ben vooral blij dat het makkelijk vol te houden is omdat je lekker kan blijven eten. Het gaat allemaal vanzelf en ik heb het gevoel dat ik er weinig moeite voor hoef te doen.


Ik ben er klaar voor om lekker op vakantie te gaan met mijn nieuwe body!

Je hebt de volgende opties:


Je kunt doen wat de meeste mensen zullen doen en deze mogelijkheid aan je voorbij laten gaan. Je loopt weg van iets wat je misschien nooit meer tegenkomt. Het kan zijn dat je erover twijfelt en dat snap ik. Denk eraan, je hebt niets te verliezen en alles te winnen.


Als je er niet klaar voor bent, maakt dat niet uit. Wellicht dat je over een tijdje wel wilt meedoen. Maar ik kan niet garanderen dat de prijs dan nog steeds zo laag is.


Je kunt ook gaan voor een volledig risicoloze optie, waarbij je met minimale inspanning de maximale hoeveelheid vet gaat verbranden.


Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat er maar 1 manier is om voor altijd een strak lichaam te hebben. Zonder strikt dieet, zonder elke dag zwoegen in de sportschool, maar kleine veranderingen doorvoeren.


Doe je ook mee?


Ik ben enthousiast en vol vertrouwen om jou te helpen met het wegwerken van je vet op alle ‘moeilijke’ plekken zoals de buik, heupen, billen en benen.


Het is jouw beurt om eindelijk trots te zijn op je strak en fit lichaam.


Klik op de knop hieronder om direct te beginnen!


3 Redenen om niet te wachten


 • Je hebt per direct toegang en kunt gelijk beginnen;
 • Elke dag die je uitstelt is niet meer in te halen;
 • Je kunt risicovrij bestellen met onze 100% tevredenheidsgarantie!


Ik wil je graag het volgende nog vragen:


Hoeveel is het jou waard om in de zomer en op je vakantie in het zwembad of op het strand zelfverzekerd rond te lopen met je lichaam?


Ik heb zelf van alles geprobeerd en honderden euro’s uitgegeven aan manieren en middelen die niet werken. Het ergste vind ik dat ik jaren dingen heb geprobeerd die niet eens hebben geholpen. Het geld kan ik nog terug krijgen, maar de verloren tijd kan ik nooit meer terug krijgen.


Na mijn ontslag wist ik dat mijn drukke levensstijl geen reden hoeft te zijn dat ik geen strak lichaam heb. Ik weet nu hoe ik maximaal vet verbrandt op de automatische piloot.


Jij gaat ook maximaal vet verbranden zonder daar heel veel tijd en geld in te steken.


Klik hieronder op de knop om inFITnity voor de tijdelijke actieprijs te bestellen.


*Vergeet niet, je loopt geen enkel risico! Het is een compleet risicovrij aanbod!


*Betaling wordt uitbesteed aan PayPro en staat wereldwijd bekend voor het aanbieden van veilige en eenvoudige betalingen via het Internet.


Ga ervoor!
Meest gestelde vragen Vetverbranding Succes Formule

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Wanneer je eenmaal toepast wat je gaat leren is het een zekerheid dat je vet gaat verliezen. Resultaten kunnen verschillen per persoon, maar de meeste mensen verliezen 4-5 kilo lichaamsvet per maand.

Wat als het voor mij niet werkt?

Resultaten hebben wat tijd nodig. Wanneer je 0 resultaat boekt en geen lichaamsvet verliest is het programma 100% gratis. Het volledig bedrag wordt aan dan aan jou terugbetaald. Ik weet dat uit ervaring van mezelf en anderen dat Vetverbranding Succes Formule werkt (zie foto’s). Maar ik snap dat je wellicht kritisch bent omdat er al veel fitness programma’s op de markt zijn. Daarom kun je de Vetverbranding Succes Formule risicoloos proberen en resultaat behalen.

Het is best een investering, hoewel een kleine

Bedenk dit:
Het is veel goedkoper dan een afspraak met een personal trainer of een duur sportschoolabonnement waar je geen begeleiding krijgt.
Het is goedkoper dan hometrainers of ander fitnessapparatuur waarmee je vrijwel nooit die buikspieren gaat showen.
Het is goedkoper dan steeds supplementen, poeders en pillen moeten kopen die toch niet magisch jou een fit lichaam geven. Zeg nou eerlijk: dan heb je je investering er toch zo weer uit?

Ik heb al zoveel geprobeerd

Maar heb je een voedingsplan met juiste voedingskeuzes geprobeerd? De maaltijden in de voedingsschema's en recepten zijn nauwkeurig geselecteerd waarmee anderen enorme resultaten mee behalen. Dat wil jij toch ook!

Ik weet niet zeker of het iets voor mij is

Geen zorgen, ik leid je van A tot Z door het proces. Je leert stap-voor-stap hoe je de formule voor je laat werken.

Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen?

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, de website en mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen.


Twijfel je of het iets voor jou is? Ik geef je een 100% tevredenheidsgarantie!

Naast alle bonussen die je zal ontvangen, geef ik je ook een 100% niet goed geld terug garantie!

Als jij geen resultaat haalt uit het programma krijg je 100% je geld terug.


Probeer dus het hele programma uit, en wanneer je er helemaal niets aan hebt gehad (wat ik betwijfel), laat me het dan direct weten en ik stort het bedrag terug.


Ik bied deze garantie, omdat ik zeker van ben dat dit programma voor je gaat werken!