Buikvet verliezen met de Vetverbranding Succes Formule - Fitstation
Gezond koekje?

"Volg Mijn Stap Voor Stap Strategie En Je Bent Binnen Vier Weken Van Je Overtollig Buikvet Af!"

Herken jij je in één van de volgende vragen?


 • Ben jij op dit moment niet tevreden met je buik? Ben je het helemaal zat om altijd onzeker te zijn over die slappe middel?
 • Droom je weleens van met een strakke buik op het strand lopen?
 • Heb je wel eens een film en/of serie gekeken waarin je een persoon zag en dacht wow! Zo een strakke buik wil ik ook!
 • Schaam jij je als je naar jezelf kijkt in de spiegel?
 • Wil jij ook een slanke middel hebben zonder teveel vet en een zwembroek / bikini proof lichaam hebben?

Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om dit bericht helemaal door te lezen, omdat ik je exact ga vertellen hoe ik zelf voor de tweede keer van overtollig buikvet ben afgekomen!


middelbare school foto

Als kind had ik al erg veel last van overgewicht. Ik wist niet beter dan dat dit genetisch was bepaald. Ik stoorde me niet echt aan mijn overtollig buikvet, tot de middelbare schooltijd, de leukste tijd van je leven zeggen ze..


Nou niet voor mij! Door mijn gewicht zag ik er anders uit dan anderen en daar werden "grappen" over gemaakt. Naast de verschijning, had ik ook te maken met fysieke ongemakken zoals snel uitgeput raken en pijn in de knieën door het extra gewicht wat die moesten dragen.


Hoewel mijn uiterlijk en fysieke gesteldheid anders waren dan de rest, vond ik dit niet het ergste. Het gevolg was nog vele malen erger, namelijk de emotionele invloed.


Het gevoel dat ik elke keer weer kreeg tijdens gym op school. Het gevoel dat ik kreeg wanneer ik als laatste overbleef, nadat iedere "captain" om de beurt iemand koos voor hun team van voetbal, basketbal, badminton etc.


Je raadt het al wie als laatste overbleef... Je staat daar in je eentje, wetende dat niemand je wil hebben in hun team om je fysiek. En daarna moest ik ook nog omkleden, dit probeerde ik zo snel mogelijk te doen, zodat niemand mijn buik kon zien.


Mijn buik werd er niet kleiner op, ondanks ik was begonnen met fitnessen. Ik begon het langzamerhand te accepteren dat een buik met veel vet bij mij hoort…

GENOEG IS GENOEG, MIJN LEVENSVERANDERING BEGON

na kickboksen

Het zit nog vers op mijn netvlies. Toen ik een groep zag kickboksen dacht ik dat vind ik zo stoer dat wil ik ook!


Ik ben nooit een spontaan persoon geweest die op impulsen iets doet, maar ik ben vrijwel direct begonnen met kickboksen nadat ik anderen zo heftig bezig zag.


Ik heb letterlijk mezelf kapot getraind en dagen dat ik 2 keer trainde waren geen uitzondering. Dit deed ik niet omdat ik zo graag van mijn buikvet af wilde, nee ik wilde meesterlijk worden in het kickboksen!


Zonder enige begeleiding met voeding ben ik in 3 maanden van mijn buikvet afgekomen.. en dat terwijl ik niet eens daarop ging focussen!


Dit was een keerpunt in mijn leven. Ik ben 15 kilo kwijtgeraakt, terwijl ik niet zeker wist hoe dit mij is gelukt. Toen dacht ik dat het door het overmatig sporten kwam, maar dat is niet zo kwam ik later achter..

Maar na twee jaar was mijn ‘buikje’ 2x zo groot..

kickboksen

De wedstrijd waar ik zo goed naar toe had gewerkt was eindelijk daar. Alle trainingen gingen goed, ik voelde me ook goed. Uiteindelijk heb ik de wedstrijd (terecht) verloren.. Ik was enorm teleurgesteld ook al kon je dat niet direct aan me zien.


De teleurstelling was voor mij zo groot dat ik deze niet kon overwinnen. Hierdoor ben ik gestopt met trainen en ben ik letterlijk twee keer zoveel gaan eten. Ik was intussen afgestudeerd en het kantoorleven was begonnen.


Ik had toen nog geen idee dat ik +30 kg aan vet zou aanzetten. Niemand snapte hoe ik het zo ver heb kunnen laten komen...

Op een ochtend zag ik het.. toen was het 30 kilo te laat. Ik was niet teruggevallen naar mijn oude gewicht, nee het was zelfs 2x zo erg!

kantoorleven

HOE IK DEFINITIEF VOOR DE LAATSTE KEER AL MIJN OVERTOLLIG VET HEB VERNIETIGD

Ik was voor mijn kantoorleven al 15 kilo vet kwijtgeraakt en zag voor het eerst mijn buikspieren. Nu stond de teller op 30 kilo en toen was ik het helemaal zat. Ik besloot om een tweede grote teleurstelling in mijn leven om te zetten in iets gigantisch mooi.


Wat ik heb geleerd is dat mijn lichaam zich heel snel aanpaste aan de veranderingen. Hoe drastischer de verandering des te eerder mijn lichaam het door had dat er iets niet klopt. Het lichaam houdt niet van veranderingen en wilt het liefst voor altijd in evenwicht blijven.


Zodra dit evenwicht dreigt te verdwijnen zal het lichaam extra zijn best doen om dit evenwicht weer terug te vinden. Je lichaam wilt geen buikvet verliezen want dan verdwijnt het evenwicht van een gelijkblijvende lichaamsgewicht en lichaamssamenstelling.


Door kleine veranderingen toe te passen op wat je nu al doet ga je GROTE veranderingen aan je lichaam zien. Deze kleine veranderingen zijn te klein voor je lichaam om door te hebben dat er een verschuiving in het evenwicht plaatsvindt. Zo ga je ongeremd op het hoogste tempo je vet verbranden!


Mijn persoonlijk resultaat

persoonlijk resultaat Lorenzo

Maar hier zit het gevaar...

Het is vrijwel onmogelijk om deze verschuiving in evenwicht bij jezelf te prikkelen, in ieder geval in het begin.


Je moet het een beetje zien als autorijden, dit hebben we ook allemaal moeten leren, voordat je zelfstandig de weg op mag. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt, gaat het volledig automatisch. Je denkt er niet meer bij na.


En dat is nu precies waar het volgen van de juiste stappen in de juiste volgorde het grote verschil kan maken!


Ik help anderen al jaren om van hun overtollig vet af te komen en ik kan je vertellen dat er geen enkel ander programma is wat zo makkelijk te volgen is met zoveel effectiviteit.


Jij gaat sneller, zonder onderbrekingen je buikvet verliezen met behulp van kleine veranderingen.


Dit zorgt ervoor dat het vet rondom je middel gaat verdwijnen, zelfs als alles daarvoor niet gewerkt heeft.


We gaan geen drastische maatregelen nemen, maar juist minimale veranderingen voor maximaal resultaat.

WAT IK KAN, KUN JIJ OOK!

Sinds ik kleine veranderingen heb doorgevoerd, is ook mijn leven veranderd. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen (geen schaamte meer in de kleedkamer of op het strand).


Het enige wat ik heb gedaan is eenmalig de beslissing genomen om anders te gaan eten en mijn lichaam alleen nog te voorzien van de juiste voedingsstoffen.


Ik heb geen speciaal DNA, maar wel inmiddels een voorsprong door een hoop kennis en ervaring. Alles wat ik doe en heb gedaan is voor iedereen mogelijk. 

Welke persoonlijke resultaten je kunt verwachten


Vetverbranding Succes Formule

Neem voor goed afscheid van jouw overtollig buikvet en ontdek hoe je levenslang een sixpack onthult zonder een strikt dieet


 • Je zult vet om je middel en de rest van je lichaam gaan verbranden en sterkere spieren krijgen waardoor je er strakker uitziet.
 • De vetverbranding begint direct en blijft op gang door de lichte verschuiving in het lichamelijk evenwicht.
 • Je kleding gaat steeds losser zitten door het gevolg van minder buikvet.
 • Je ziet er beter uit, je voelt je beter en je bent effectiever in je studie, werk en hobby’s, omdat je zoveel meer energie en zelfvertrouwen hebt.
 • Je gezondheid krijgt een boost. Je wordt minder snel ziek, herstelt sneller als je ziek bent en je slaapt beter.
 • Je sociaal leven wordt veel leuker. Je kan nu genieten van lekker eten en drinken zonder je schuldig te voelen of bang te zijn dat je weer extra vet opslaat.
 • Zelfs na het programma blijft het overtollig vet weg, omdat je door de kleine veranderingen makkelijk voor de rest van je leven je nieuwe fit body kunt behouden. Nooit meer jojoën.

"Mijn broeken zakken al af"

Ik zie aan mezelf dat ik ben afgevallen en ik hoor het ook van vrienden en zelfs klanten!

- Jamely Schuld, eigenaresse kapsalson

Met de Vetverbranding Succes Formule...

 • Leer je hoe je door een juiste verschuiving in het lichamelijk evenwicht meer vet verbrandt op een gezonde en efficiënte manier.
 • Ga je juist zonder het tellen van calorieën van je vet afkomen en een strak lichaam krijgen.
 • Eet jij jouw favoriete maaltijden om fit te worden en blijven.
 • Ga jij geen hongergevoel hebben en alle juiste voedingsstoffen binnenkrijgen.
 • Past buitenshuis eten prima in een gezond en gevarieerd voedingspatroon wat leidt tot het verlies van overtollig vet.
 • Ga je afkomen van het gestress over wat, wanneer en hoeveel je moet eten.
 • Hoef je geen nee meer te zeggen als je wordt uitgenodigd voor feestjes en etentjes.
 • Heb je geen shakes en andere supplementen nodig om fit te zijn en een mooi lichaam te hebben.
 • Word je nooit meer dik en blijf je altijd fit met minimale inspanning.

What I really liked (from the start) was the fact that the plan that was made consisted of things that I enjoyed. I have come a long way and I am definitely proud of our work and my gains thus far.

Sharnilla Berkel - Master student

Ik had van tevoren nooit kunnen inschatten dat ik in 28 dagen zoveel resultaat zou halen. Ik ben 4 kilo vet kwijt geraakt en mijn buik ziet er al veel strakker uit.

Igon welvaart - IT specialist

Er zijn weer een paar kilootjes verloren. In totaal staat de teller nu op 10 kilo minder! Ik had nooit verwacht dat 2 uurtjes sportschool meer dan genoeg zou zijn hiervoor.

Carin B. - Financieel Administrateur

Hoe jij Overtollig Lichaamsvet gaat Vernietigen:

1. De Succes Formule!

In de Succes Formule leer je hoe je Stap Voor Stap van (Buik)vet afkomt. Ik deel je mijn 'Weg Naar Succes' en leer je hoe ook jij deze 'succesformule' direct kunt toepassen op jezelf. Door wetenschappelijke achtergrondinformatie te combineren met Praktische Tips en eigen ervaringen leer ik je de Voedings- en Lifestylestrategie voor een leven zonder schaamte, vermoeidheid en vet.

2. Recepten!

Om jou zo goed mogelijk te helpen, krijg je een receptenboek van 35 Buikvet Proof Recepten. Deze recepten helpen jou om de Succes Formule zo eenvoudig mogelijk toe te passen. Alle recepten bevatten ingrediënten met een Hoog Eiwit en Laag Vet gehalte. Hierdoor zorg je ervoor dat je lichaam in sneltreinvaart vet verbrandt en lever je jouw lichaam de juiste bouwstoffen om een mooie vorm te creëren!

3. Voedingsschema's!

Omdat je misschien nog niet direct weet hoe je moet starten, heb ik het je erg eenvoudig gemaakt met Voedingsschema's. Daarin zie je precies welke maaltijden en tussendoortjes de beste keuzes zijn voor een energieke en fitte levensstijl. Je kunt variëren met meer dan 100 maaltijden en snacks.

4. Trainingsplannen!

Verdubbel de effectiviteit van je vetverbranding door je buikspieren en andere spieren te verstevigen en meer calorieën te verbranden. Alle oefeningen zijn mogelijk zonder sportschool abonnement en zonder gewichten.

5. Videodemonstratie

Het zijn allemaal hele eenvoudige oefeningen die zijn uitgekozen. Om het leuker te maken is er een virtuele demonstratie mogelijk zodat de oefeningen veilig en effectief kunnen worden uitgevoerd. 

“Krijg Nu Direct Toegang Tot Dit Complete Stap voor Stap Programma!”

Zij gingen je al voor...

Meest gestelde vragen

Ik weet niet zeker of het iets voor mij is

Geen zorgen, ik leid je van A tot Z door het proces. Je leert stap-voor-stap hoe je de formule voor je laat werken.

Ik heb al zoveel geprobeerd

Maar heb je een voedingsplan met juiste voedingskeuzes geprobeerd? De maaltijden in de voedingsschema's en recepten zijn nauwkeurig geselecteerd waarmee anderen enorme resultaten mee behalen. Dat wil jij toch ook!

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Wanneer je eenmaal toepast wat je gaat leren is het een zekerheid dat je vet gaat verliezen. Resultaten kunnen verschillen per persoon, maar de meeste mensen verliezen 4-5 kilo lichaamsvet per maand.

Het is best een investering, hoewel een kleine

Bedenk dit:
Het is veel goedkoper dan een personal trainer of een duur sportschoolabonnement waar je geen begeleiding krijgt.
Het is goedkoper dan hometrainers of ander fitnessapparatuur waarmee je vrijwel nooit die buikspieren gaat showen.
Het is goedkoper dan steeds supplementen, poeders en pillen moeten kopen die toch niet magisch jou een fit lichaam geven. Zeg nou eerlijk: dan heb je je investering er toch zo weer uit?

Wat als het voor mij niet werkt?

Resultaten hebben wat tijd nodig. Ik weet dat uit ervaring van mezelf en anderen dat Vetverbranding Succes Formule werkt (zie foto’s).

Is het wel veilig om bij jou een bestelling te plaatsen?

Ik begrijp heel goed wanneer je niet vaak of nog nooit via het Internet besteld hebt dat je een beetje nerveus bent. Echter, de website en mijn betalingssysteem (PayPro) maakt gebruik van een zeer veilige encryptie systeem waardoor het zelfs veiliger is dan pinnen in de supermarkt.

Ik werk samen met het bedrijf PayPro en dat staat bekend als één van de veiligste en betrouwbaarste aanbieders voor betalingen.

Vergoedingen door Zorgverzekeraars

Zelfs de zorgeverzekeraars zijn onder de indruk van de begeleiding van Fitstation. Hierdoor kost de Vetverbranding Succes Formule je zelfs helemaal niets.

Let op: De vergoeding komt altijd vanuit de aanvullende zorgverzekering en daardoor hoef je geen eigen risico te betalen.


De factuur die je ontvangt kun je doorsturen naar jouw verzekering. Meestal heb je binnen 5 werkdagen het geld op je rekening.

Basic: € 0,-
Plus: € 0,-
Top: € 50,-
Vip: € 100,-


Polisvoorwaarden: artikel 9

Agis is opgegaan in Zilveren Kruis. Kijk voor de vergoedingen bij Zilveren Kruis.

Intro: € 120,-
Start: € 120,-
Royaal: € 120,-
Excellent: € 120,-


Polisvoorwaarden: artikel 42.2

Bijzonderheden: Geen vergoeding bij groepsbehandeling

AV-AZVZ-Comfort: € 0,-
AV-AZVZ-Comfort Extra: 100% max. € 175,-


Polisvoorwaarden: artikel 18

Jongeren: € 50,-
Gezinnen: € 100,-
50+: € 75,-
Basis aanvullende verzekering: € 50,-
Plus: € 75,-
Top: € 100,-
Supertop en Excellent: € 250,-
Comfort pakket: €75,-
Ideaal pakket: €75,-


CZ zorgverzekering Gemeenten (gemeentepolis)

De zorgverzekering Gemeenten is een verzekering bedoeld voor mensen met een laag inkomen. Er wordt vergoed vanuit de volgende aanvullende pakketten:

Start € 50,-
Extra € 75,-
Extra uitgebreid € 75,-


Polisvoorwaarden: artikel D.2.7

Bijzonderheden: Ook voor collectieve verzekeringen gelijke vergoeding

Let op: U kunt behandeling en begeleiding krijgen als u gezond bent en als er sprake is van een lichte mate van overgewicht (BMI tussen 25 en 30, bij uitzondering boven 30)

Let Op: De bovenstaande vergoedingen gelden niet voor CZdirect.

Start: € 200,-
Extra: € 200,-
Compleet: € 200,-
Comfort: € 200,-
Top: €200,-
Zilver: €0,-
Zorg 1: € 50,-
Zorg 2: € 75,-


Polisvoorwaarden: artikel D.2.7

Aanvullende module Voedingsvoorlichting: € 150,- p.j.


Polisvoorwaarden: artikel 7

Aanvullend budget: € 0,-
Aanvullend standaard: € 100,-
Aanvullend extra: € 125,-
Aanvullend optimaal: € 150,-
AV Frieso Compact: € 100,-
AV Frieso Compleet: € 250,-


Polisvoorwaarden: artikel 3.8 en 3.9

Intro: € 120,-
Start: € 120,-
Royaal: € 120,-
Excellent: € 120,-


Polisvoorwaarden: artikel 42.2

Bijzonderheden: Geen vergoeding bij groepsbehandeling.

IAK levert zorgverzekeringen via:

CZ
IAK Avero Achmea
Menzis
ONVZ
VGZ
Zilveren Kruis

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering bij IAK vindt de vergoeding voor de BGN-gewichtsconsulent plaats vanuit één van de aanvullende pakketten van de bovenstaande verzekeraars. Raadpleeg voor de hoogte van de vergoeding de betreffende verzekeraar.

VGZ Aanvullend Goed: max. € 200,- p/j
VGZ Aanvullend Beter: max. € 400,- p/j
VGZ Aanvullend Best: max. € 500,- p/j
VGZ Jong Basis: max. € 75,- p/j
VGZ Jong Uitgebreid: max. € 200,- p/j
VGZ Single/Duo Basis: max. € 75,-
VGZ Single/Duo Uitgebreid: max. € 200,- p/j
VGZ Gezin Basis: max. € 75,- p/j
VGZ Gezin Uitgebreid: max. € 400,- p/j
VGZ Vitaal Basis: max. € 75,- p/j
VGZ Vitaal Uitgebreid: € 500,- p/j
MiX Aanvullende Verzekering: € 750,- p/j


Polisvoorwaarden: artikel 19

MeerHockey pakket: € 120,- per jaar voor leden van de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond)

Polisvoorwaarden: artikel 9

Bijzonderheden: Vooralsnog biedt Interpolis alleen een vergoeding voor leden van de KNHB.
Geen vergoeding bij groepsbehandeling.

Intro: € 120,-
Start: € 120,-
Royaal: € 120,-
Optimaal: € 120,-
Excellent: € 120,-


Polisvoorwaarden: artikel 43.2

Bijzonderheden: Geen vergoeding bij groepsbehandeling.

FNV Zorg 1 Leefstijladvies: € 50,-
FNV Zorg 2 Leefstijladvies: € 50,-
FNV Zorg 3 Leefstijladvies: € 50,-
FNV Zorg 4 Leefstijladvies: € 50,-
FNV BudgetZorg Leefstijladvies: € 50,-
FNV PrimaZorg Leefstijladvies: € 50,-
FNV Zorg en Tand: € 50,-

Ahold Jongeren 1 Leefstijladvies: € 100,-
Ahold Jongeren 2 Leefstijladvies: € 100,-
Ahold Aanvullend 1 Leefstijladvies: € 100,-
Ahold Aanvullend 2 Leefstijladvies: € 100,-
Ahold Aanvullend 3 Leefstijladvies: € 100,-

Module Menzis Extra Leefstijladvies: € 50,-

Polisvoorwaarden: blz. 67 (polisvoorwaarden FNV / Ahold)

Bijzonderheden: Alle andere pakketten van Menzis dan bovengenoemde bieden geen vergoeding.

Nedasco A tot Z:

A tot Z Aanvullende dekking 1 ster: € 50,-
A tot Z Aanvullende dekking 2 ster: € 75,-
A tot Z Aanvullende dekking 3 ster: € 100,-

Nedasco Avéro Achmea: (Geen vergoeding voor groepsbehandelingen!)

Intro: €120,-
Start: €120,-
Excellent: € 120,-
Royaal: € 120,-


Nedasco VGZ: (Budget voor alle preventieve cursussen samen)

Mix aanvullend: € 750,- p/j
Aanvullend Goed: € 200,- p/j
Aanvullend Beter: € 400,- p/j
Aanvullend Best: € 500,- p/j


Nedasco VGZ:

Beperkt aanvullend: € 200,- p/j
Uitgebreid aanvullend: € 400,- p/j
Plus aanvullend: € 500,- p/j
Extra aanvullend: € 750,- p/j


Nedasco doelgroepen

Jong: € 50,-
Gezin: € 100,-
50+: € 75,-


Polisvoorwaarden: Art. 21 blz. 22 (doelgroepen) / Art. 19 blz. 20 en 21 (VGZ)

Bijzonderheden: Geen vergoeding bij Nedasco met aanvullend pakket bij de Amersfoortse.

Jong: € 50,-
Extra sterk: € 0,-
Extra uitgebreid: € 200,-
Ohra Compleet: € 200,-
Uitgebreid Vitaal: € 200,-
Compact aanvullend: € 0,-
Zelfverzekerd aanvullend: € 0,-
Aanvullend: € 100,-
Extra aanvullend: € 150,-
Uitgebreid: € 200,-


Polisvoorwaarden: Artikel D2.7 Voedingsadvies blz. 104.

Vrije keuze Startfit : geen vergoeding
Vrije Keuze Extrafit: € 75,-
Vrije Keuze Benfit: € 150,-
Vrije keuze Optifit: € 250,-
Vrije keuze Topfit: € 325,-
Vrije Keuze Superfit: € 500,-

Budget geldt voor alle preventieve cursussen per jaar bij elkaar.

AV compact: € 120,-
AV Royaal: € 120,-

Polisvoorwaarden: Art. 48.2 blz. 64

Bijzonderheden: Geen dieetadvies en voedingsadvies binnen 1 jaar. Bij eenzelfde diagnose wordt óf dieetadvisering óf voedingsvoorlichting vergoed.

Standaard: € 0,-
Keuze: € 0,-
Extra: € 0,-
Compleet: € 200,-

Polisvoorwaarden: Blz. 1 overzicht erkende preventiecursussen.

Bijzonderheden: Budget geldt voor alle preventieve cursussen per jaar bij elkaar.

Principe polis: € 0,-
Smallpolis: € 0,-
Mediumpolis: € 0,-
Largepolis: € 0,-
Extra Largepolis: € 60,-

Bijzonderheden: Geen vergoeding bij groepsbehandeling

Primair: € 0,-
Royaal: € 0,-
optimaal: € 0,-
Excellent: € 150,- per 2 jaar

Polisvoorwaarden: Artikel 14.3 blz 58 en 59 van de Polisvoorwaarden van de aanvullende verzekeringen van Promovendum

Jongeren: € 50,-
Basis: € 0,-
Plus: € 0,-
CZ Top Collectief: € 100,-

PZP is een collectieve polis via CZ, maar wel met eigen voorwaarden.
Vergoeding geldt alleen bij een BMI tussen de 25 en de 30 en bij uitzondering boven de 30.

Take Care Now is opgegaan in Zilveren Kruis. Kijk voor de vergoedingen bij Zilveren Kruis.

United Consumers is geen zorgverzekeraar, maar een consumentencollectief. United Consumers werkt samen met zorgverzekeraar VGZ en consumenten die via UnitedConsumers hun zorgverzekering afsluiten, krijgen 10% collectiviteitskorting op de basis- en aanvullende zorgverzekering van VGZ.

Extra Zorg polis Goed: € 200,-
Extra Zorg polis Beter: € 400,-
Extra Zorg polis Best: € 500,-
Univé Jong: € 200,-
Univé gezinspakket: € 400,-
Univé vitaal: € 500,-
Universeel aanvullend en compleet: € 0,-
Gemeentepakket: € 0,-
Zorgselect: € 0,-

Vergoeding is onderdeel van het totale budget voor preventie samen!
100% vergoeding tot een maximaal bedrag.
Ook vergoeding bij collectieve verzekering met aanvullende pakketten 'Goed', 'Beter', 'Best'.

Aanvulllend goed: € 200,-
Aanvullend beter: € 400,-
Aanvullend best: € 500,-
Mix aanvullend: € 750,-
Jong basis: € 75,-
Jong uitgebreid: € 200,-
Gezin basis: € 75,-
Gezin uitgebreid: € 400,-
Vitaal basis: € 75,-
Vitaal uitgebreid: € 500,-
Single / duo basis: € 75,-
Single / duo uitgebreid: € 200,-
Gemeentepolis: € 0,-
Rotterdampakket, Den Haagpakket, Zuid-Limburgpakket: € 0,-

Bijzonderheden: Budget voor alle preventieve cursussen samen (per jaar!) - vrij te besteden

Vrije keuze Start: € 0,-
Vrije Keuze Extra: € 75,-
Vrije Keuze Plus: € 150,-
Vrije Keuze Optimaal: € 250,-
Vrije keuze Top: € 325,-
Vrije Keuze Excellent: € 500,-
Student: €0,-

Extra Zekur Zorg € 200,-

Bijzonderheden: Budget geldt voor alle preventieve cursussen per jaar bij elkaar.

Basis plus module: € 0,-
Aanvullend 1 ster: € 120,- per jaar
Aanvullend 2 sterren: € 120,- per jaar
Aanvullend 3 sterren: € 120,- per jaar
Aanvullend 4 sterren: € 120,- per jaar
Vitaalpakket: € 0,-
Zie Zo aanvullend: € 0,-
Zie Zo aanvullend selectief: € 0,-

Bijzonderheden:

Als er al dieetadvies geweest is in een jaar uit de basisverzekering, dan mag er geen aanspraak meer gemaakt worden op voedingsvoorlichting uit de aanvullende verzekering.
Geen vergoeding voor groepsbegeleiding. Bij twijfel, geen vergoeding.

AV Gezzin compact: 0,-
AV Basis 50%, max 115,-
AV Sure 50%, max 115,-
AV Standaard 50%, max 115,-
AV Top 75%, max. 150,-
AV Gezzin 75% max. 150,-
AV Prima 75% max. 150,-
AV Master 75% max. 150,-
AV Totaal 100% max. 175,-
AV Cum Laude 100% max. 175,-


Polisvoorwaarden: Artikel 11.2 - Preventieve gezondheidscursussen.